Dagens lunch var det dyraste vi ätit här i Japan (som vi betalat själva vill säga). Restaurangen hette Steakland och vi valde 150 g Kobebiff var. Väldigt gott och extremt mört och saftigt.
Steakland
Rå biff
En kock kom ut med tallriken ovan till bordet där vi satt. I mitten av bordet fanns det en stor stekplatta och därpå marinerade han köttet och stekte. Roligt att få se hur de tillagade det samtidigt som man hann och bli riktigt sugen. Nackdelen är att man luktar en hel del matos efteråt, men det är det värt.
Först stektes vitlök i massor smör och sedan lades hela Kobebiffen i smöret. Kocken hade en supervass kniv som han delade köttet i perfekta bitesize-bitar.
Först stektes vitlök i massor smör och sedan lades hela Kobebiffen i smöret. Kocken hade en supervass kniv som han delade köttet i perfekta bitesize-bitar.
Ser det inte gott ut?
4 kommentarer:
Är det chips på köttet?
Neje, det är ju rostade vitlöksskivor i smör!
Innan vi fått mat så tittade jag på våra bordsgrannars mat. Trodde också det var chips...
Köööööööött! KÖÖTT! :(
Skicka en kommentar